Oer Drenthe fietsvakantie (4-daags)

4 daagse fietsvakantie Anloo - Exloo - Westerbork

3 dagen fietsen door bekende plaatsen, natuur en cultuur in Drenthe. Het decor van uw fietsvakantie Drenthe werd voor een belangrijk deel gevormd in de OER-(ijs)tijden.

Inclusief

, , , ,

219

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: Aankomst in Anloo

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in (de omgeving van) Anloo.

DAG 2: Van Anloo naar Exloo (circa 44 km)

Vandaag heeft u na het ontbijt een afwisselende route door de natuur (onder andere Balloërveld en het Boomkroonpad) en Oer Drents cultuur (Hunebedcentrum in Borger) naar uw volgende hotel in Exloo hotel De Meulenhoek voor uw diner en overnachting. In Exloo kunt u nog even winkelen in de dorpswinkeltjes ‘Smukke’ en/of ‘thuis op 41’ en/of genieten van de unieke tuin van Zwakanaga.

DAG 3: Van Exloo naar Westerbork (circa 47 km)

Na het ontbijt op de pedalen naar uitkijktoren Poolshoogte. Daarna bij de reuzen Ellert en Brammert op de koffie en in de middag nog even door het prachtige museumdorp Orvelte. Diner en overnachting in (de omgeving van) Westerbork.

DAG 4: Van Westerbork naar Anloo (circa 50 km)

Via het voormalige kamp Westerbork en langs het TT-circuit naar de hoofdstad Assen. Daarna fiets u door het Drentsche Aa gebied naar (de omgeving van) Anloo. Hier is uw vakantie helaas al weer ten einde.