Bij Thuis op 41 in Exloo

Thuis op 41 in Exloo

Thuis op 41 is een conceptstore met een mix van mooie woon- en lifestyle producten. In de keuze van het assortiment vinden wij eerlijk en duurzaam belangrijk. Dit kan zijn: fairtrade, biologisch, handgemaakt door een ondernemer met passie, of met een bijzonder verhaal. Producten waar wij blij van worden en vinden dat ze bijdragen aan een bewuste en liefdevolle levensstijl.

Bij Thuis op 41 voelt het als thuis. Een inspirerende plek waar de tijd even stilstaat. Waar er aandacht is voor de zorgvuldig uitgekozen producten, stoffen, kleuren en geuren en de mooie verhalen die daarbij horen. Verhalen die je uitnodigen tot verbinden. Met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen. Op nummer 41 kun je heerlijk vertragen, sfeer proeven en je eindeloos verwonderen.

“Eenmaal binnen wil je er niet meer weg. En als je er dan al de deur uitloopt is het met een dosis energie, inspiratie, een ‘happy feeling’ en misschien wel iets moois voor thuis of met een cadeau om een ander blij te maken”.

Ons assortiment passen wij aan bij de seizoenen en bestaat altijd uit moois voor thuis, cadeautjes en een unieke collectie wenskaarten. De ervaring leert dat onze bezoekers graag even hun fietstocht of wandeling onderbreken om zich figuurlijk bij ons op te laden.

Je vindt de winkel in Exloo, in een prachtige authentieke Drentse omgeving waar Geja je graag welkom heet.

Website