Nationaal Park Dwingelderveld en Drents Friese Wold (4-daags)

4-daagse fietsvakantie Elp - De Bult - Appelscha

Nationaal Park Dwingelderveld – 3 dagen fietsen door het prachtige landschap van twee Nationale Parken met elk hun eigen kenmerken.

Inclusief

, , , ,

259

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nationaal Park Dwingelderveld en Drents Friese Wold  –  Fietsvakantie

DAG 1: AANKOMST IN ELP

Vanaf 15:00 uur kunt inchecken in uw hotel in (de omgeving van) Elp voor diner en overnachting.

DAG 2: VAN ELP NAAR DE BULT – C.A. 56 KM

Door het Nationaal Park Dwingelderveld en het Holtingerveld fiets u, via de Indonesische Natuur in Tamar Indonesia, richting Steenwijk. Uw diner en overnachting is in het hotel in (de omgeving van) De Bult.

DAG 3: VAN DE BULT NAAR APPELSCHA – C.A. 53 KM

Vandaag staan er een groot aantal kleinere musea op het programma. Rond 1818 zijn de vrije koloniën in de omgeving van Frederiksoord opgericht. Zij boden aan kansarmen uit de randstad scholing, werk, huisvesting en onderdak. Daarna fiets u door het Nationaal Park Drents-Friese Wold naar het hotel In (de omgeving van) Appelscha voor diner en overnachting.

DAG 4: VAN APPELSCHA NAAR ELP – C.A. 53 KM

Op de laatste dag van deze fietsvakantie geniet u van het Drents-Friese Wold en fiets u langs het indrukwekkende voormalig kamp Westerbork. Eenmaal in (de omgeving van) Elp aangekomen is uw vakantie helaas al weer ten einde.

* Deze fietsvakantie is ook te boeken met een extra nacht in Elp, De Bult en/of Appelscha. U maakt op de tussenliggende dagen dan fietstochten vanuit Elp naar Exloo en Orvelte, vanuit De Bult naar Giethoorn en vanuit Appelscha naar Veenhuizen.