Door de bossen, door de heide (6-daagse)

6-daagse fietsvakantie van Appelscha - Zuidlaren - Borger - Coevorden - Ruinen

Gedurende 6 dagen trekken wij licht en vrij, uit de alledaagse geest, naar het levensfeest in Drenthe. Tijdens de fietstochten ziet u veel natuur, maar ook dagelijks enkele bezienswaardigheden.

Inclusief

, , , ,
(2 klantbeoordelingen)

399

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Appelscha

Vanaf 15:00 uur kunt u inchecken in uw hotel in (de omgeving van) Appelscha voor diner en overnachting.

Dag 2: Van Appelscha naar Zuidlaren (circa 58 km)

Vandaag staan het gevangenismuseum Veenhuizen en Eelde op het fietsprogramma. In Eelde bevinden zich het Internationaal Klompenmuseum, de Buitenplaats en het Museum Vosbergen. Diner en overnachting in (de omgeving van) Zuidlaren.

Dag 3: Van Zuidlaren naar Borger (circa 52 KM)

Door het prachtige landschap van de Drentse Aa fietst u naar het indrukwekkende voormalig kamp Westerbork. Bij het Boomkroonpad kunt u over een stalen constructie door de toppen van de bomen wandelen. Diner en overnachting in (de omgeving van) Borger.

Dag 4: Van Borger naar Coevorden (circa 47 km)

Uw koffiestop is bij Poolshoogte of durft u dit te doen bij de reuzen Ellert en Brammert in het openluchtmuseum in Schoonoord? Daarna naar (de omgeving van) Coevorden, bekend van het kasteel en Stedelijk Museum, voor diner en overnachting.

Dag 5: Van Coevorden naar Ruinen (circa 52 km)

De beeldentuin in Gees is uw bezoek zeker waard, net zoals het Nationaal Park Dwingelderveld. Diner en overnachting in (de omgeving van) Ruinen.

Dag 6: Van Ruinen naar Appelscha (circa 59 km)

Door de koloniën van weldadigheid en het Nationaal Park Drents-Friese Wold fietst u naar Appelscha. Hier is uw fietsvakantie helaas alweer ten einde.