Smukke Exloo

Smukke Exloo

Smukke! in Exloo. Een winkeltje waar je blij van wordt.

Een winkeltje om blij van te worden, dat is Smukke! in Exloo. In de knusse winkel moet je ogen voor en achter hebben om alles goed in je op te kunnen nemen. De winkel staat en hangt namelijk vol met gezellige woonspullen, zowel nieuwe veelal landelijke artikelen als brocante en antiek. Eigenlijk alles voor het creëren van een ongedwongen, warme, landelijke stijl en een sfeer die charmant oogt. Klanten vinden het heerlijk om tussen al die spulletjes te snuffelen in het gezellige winkelpand in Exloo.

Eigenaresse Dineke Muskee inspireert haar klanten al ruim drie jaar met verrassende woonideeën. Ze doet regelmatig inkopen in binnen- en buitenland en heeft er een neus voor om tegen mooie woonspullen aan te lopen. Het aanbod wisselt sterk waardoor klanten bij ieder bezoek wel weer iets leuks, unieks en zeker ook betaalbaars weten te vinden. 

“Je vindt bij Smukke! stoere spullen van bijvoorbeeld doorleefd hout, maar ook de Scandinavische stijl en de echte Franse romantiek met kant, roze, mint en bloemetjes” vertelt Dineke. De vaak bijzondere kasten waarin de woonspullen staan, zijn ook te koop. “Ik ben blij als mensen de winkel tevreden verlaten, ook al is het met een kleinigheidje. De waardering voor de winkel en de klantenbinding maken het dat ik er iedere dag ontzettend veel plezier aan beleef.”  

“Kom eens binnenlopen en sfeer proeven als je in de buurt bent. Je bent van harte welkom”, besluit Dineke.

 

Hoofdstraat 14
7875 AC Exloo
Tel: 06-57569796
info@smukke-exloo.nl 

Van donderdag t/m zondag geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op Facebook.