Fietsvakantie Noord-Drenthe (5-daags)

5-daagse fietsvakantie van Anloo - Norg

4 dagen fietsen door de kop van Drenthe om kennis te maken met het unieke Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.

Inclusief

, , , , ,

239

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: Aankomst in Anloo

Vanaf 15:00 uur kunt u inchecken in uw hotel in (de omgeving van) Anloo voor diner en overnachting.

DAG 2: Rondom Anloo – 50 km

De fietstocht voor vandaag gaat door het prachtige Nationaal Beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. s’ Middags kunt u bij het Boomkroonpad over een stalen constructie door de toppen van de bomen wandelen. ‘s Avonds overnachting in uw hotel (in de omgeving van) Anloo. Het diner is vandaag niet in de reissom inbegrepen.

DAG 3: Anloo naar Norg – 57 km

Uw fietstocht over het kamp Westerbork is indrukwekkend. In de loop van de middag fiets u over het Fochteloërveld naar uw hotel (in de omgeving van) Norg voor diner en overnachting.

DAG 4: Rondom Norg – 56 km

Vandaag maakt u kennis met het Nationaal Park Drents-Friese Wold en de geschiedenis van het gevangenisdorp Veenhuizen. Overnachting is weer in uw hotel in (de omgeving van) Norg. Het diner is vandaag niet in de reissom inbegrepen.

DAG 5: Van Norg naar Anloo – 51 km

Op de laatste dag fietsen we door Roden (Speelgoedmuseum) en Eelde (diverse musea) terug naar Anloo. Hier is uw vakantie helaas al weer ten einde.

NB: Bij deze 4 overnachtingen is 4 x ontbijt en 2 x 3-gangen diner inbegrepen.