Wandelen over de mooiste paden (4-daags)

4 daagse wandelvakantie Elp – Exloo – Wezup

4 dagen wandelen door de prachtige bossen in het gebied rondom de typisch Drentse dorpen zoals Exloo, Wezup en Elp. Deels over het Pieterpad en het Drenthepad.

Inclusief

, , , ,
(2 klantbeoordelingen)

249

Check-in: vanaf: 15:00 uurCheck-out: voor: 10:00 uur

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: AANKOMST IN ELP

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in (de omgeving van) Elp voor diner en overnachting. Uw GPS en een zeer duidelijke handleiding liggen voor u klaar. Indien gewenst komen we de werking persoonlijk uitleggen.

DAG 2: VAN ELP NAAR EXLOO (19,5 KM – 20,5 KM – 22,4 KM)

Nabij het dorp De Kiel zijn de keramiektuinen Harwi een uitstekende plek voor de lunch, in de loop van de middag is het Terras Restaurant Poolshoogte een uniek rustpunt midden in het bos. Na de rust is het even een extra inspanning om vanaf de uitkijktoren te genieten van het prachtige uitzicht. Diner en overnachting zijn in Exloo bij Hotel Restaurant De Meulenhoek.

DAG 3: VAN EXLOO NAAR WEZUP (19,2 KM – 22,4 KM)

De wandeling van vandaag gaat langs Terras Resataurant Poolshoogte, met naastgelegen uitkijktoren en langs
de papenloze kerk, een hunebed met rijke historie. Uw diner en overnachting is in het dorp Wezup.

DAG 4: VAN WEZUP NAAR ELP (15,1 KM – 16,8 KM – 20,5 KM)

De kortste route gaat meer langs de landbouwgronden en via Orvelte naar Elp. De route van circa 16,8 kilometer gaat eerst over het Pieterpad  en daarna  over het het Drenthepad, dwars door de prachtige staatsbossen naar Elp. De langst route gaat grotendeels over dezelfde paden als de route van 16,8 kilometer, maar doet onderweg nog enkele extra heidevelden en vennetjes aan. In Elp aangekomen is uw vakantie al weer ten einde.