Wandelen door het Heuvelland (Zuid-Limburg)

4 daagse wandelvakantie over het hoogtepunt van Nederland

4 dagen wandelen door nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides. De Geul en Gulp, die samen met de heuvels het decor van uw vakantie vormen.

Inclusief

, , ,

219

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Epen

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in hotel Eperland in Epen voor het welkomstdiner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: Van Epen naar Vijlen (circa 20 km)

Vanuit Epen wandelt u door de bossen aan de Belgische grens naar het hoogste punt van Nederland: de Vaalserberg, ook wel het drielandenpunt genoemd. Natuurlijk wandelt u hier ook even over een afstand van nog geen 100 meter door alle drie landen Nederland, België en Duitsland. Daarna gaat de wandeling door Vaals en Lemiers naar Vijlen voor uw overnachting in hotel De Linde.

Dag 3: Van Vijlen naar Valkenburg (circa 20 km)

De wandeling van vandaag gaat via Gulpen en Schin op Geul, langs diverse groeves, naar Valkenburg. In Valkenburg kunt u diverse mijnen en grotten bezichtigen om Limburg ook van onder de grond eens te bewonderen. Uw overnachting is in hotel Janssen, aan de rand van de altijd bruisende binnenstad van Valkenburg.

Dag 4: Van Valkenburg naar Epen (circa 18 km)

Zoals op dag 2 en 3 geeft u de bagage (1 koffer/tas per persoon) ’s morgens weer af bij de receptie en zorgen wij voor het transport naar Epen. Na het uitgebreide ontbijt vangt uw laatste wandeldag aan. U wandelt van Valkenburg naar Epen. Onderweg loopt u door Oud-Valkenburg, met zijn karakteristieke kasteel Genhoes. Eenmaal aangekomen in Epen staan uw bagage en uw auto gereed voor de thuisreis.