Rondom Giethoorn en De Koloniën van Weldadigheid fietsvakantie (5-daags)

5-daagse fietsvakantie van De Bult - Zorgvlied

Fietsvakantie rondom Giethoorn en De Koloniën van Weldadigheid –  Ontdek onder andere het Hollandse Venetië Giethoorn en de Weerribben en fiets door de zichtbare sporen van de koloniën van Weldadigheid in Drenthe.

Inclusief

, , , ,

229

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: AANKOMST IN DE BULT

In de loop van de middag komt u aan in (de omgeving van) De Bult voor diner en overnachting.

DAG 2: RONDOM STEENWIJK C.A. 48 KM

Vandaag maakt u onder andere kennis met Nationaal Park Weerribben / Wieden en het dorpje Giethoorn. Aanbevelenswaardig is een rondvaart door Giethoorn. s’ Avonds diner en overnachting in (de omgeving van De Bult). Het diner is vandaag niet in de reissom inbegrepen.

DAG 3: VAN DE BULT NAAR ZORGVLIED – C.A. 45  KM

Vandaag fiets u door de koloniën van Weldadigheid en langs vele kleinere musea naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Diner en overnachting in (de omgeving van) Zorgvlied.

DAG 4: RONDOM ZORGVLIED – C.A. 52  KM

Langs de Kale Duinen, Appelscha en door het Fochteloërveen fiets u naar het gevangenisdorp Veenhuizen. s’ Avonds diner en overnachting in (de omgeving van) Zorgvlied. Het diner is vandaag niet in de reissom inbegrepen.

DAG 5: VAN ZORGVLIED NAAR DE BULT – C.A. 41  KM

s’ morgens door het Nationaal Park Drents-Friese Wold naar het karakteristiek dorp Diever. Daarna via het Holtingerveld terug naar de omgeving van De Bult, waar uw vakantie helaas al weer ten einde gekomen is.

NB: Bij de reissom is 4 x ontbijt en 2 x diner (op dag 1 en dag 3) inbegrepen.