Geen producten in je winkelmand

Nationaal Park Drents-Friese Wold (4-daags)

Wandelvakantie Zorgvlied - Appelscha

Dwaal van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. Het Drents-Friese Wold is het groots in zijn schoonheid.

Inclusief

, , , ,

229

Check-in: vanaf: 15:00 uurCheck-out: voor: 10:00 uur

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: AANKOMST IN ZORGVLIED

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in (de omgeving van) Zorgvlied voor diner en overnachting. Uw GPS en een zeer duidelijke handleiding liggen voor u klaar. Indien gewenst komen we de werking persoonlijk uitleggen.

DAG 2: RONDOM ZORGVLIED (17,8 KM – 19,5 KM – 22,7 KM)

Alle wandelroutes gaan vanuit Zorgvlied in zuidelijke richting. De langste route gaat door het dorp Vledder en langs Museums Vledder. De route van 19,5 kilometer gaat door het dorp Doldersum. Overnachting in het hotel in Zorgvlied. Het diner is vandaag helaas niet bij de reissom inbegrepen.

DAG 3: VAN ZORGVLIED NAAR APPELSCHA (16,0 KM – 18,8 KM – 21,6 KM)

Vandaag maakt u uitgebreid kennis met het Aekingerzand (Kale Duinen). Fanatisch natuur, maar met droog weer lastig wandelen door het mulle zand. Diner en overnachting in het hotel in Appelscha.

DAG 4: VAN APPELSCHA NAAR ZORGVLIED (16,2 KM – 20,3 KM – 22,9 KM)

Door de bossen en langs de heide, maar niet over het Aekingerzand wandelt u terug naar het hotel in Zorgvlied, waar uw vakantie al weer tem einde is.