Grote ronde door Drenthe (7-daags)

7-daagse fietsvakantie van Exloo - Schoonebeek - Coevorden - Ruinen - Norg - Assen

Fietsvakantie grote ronde door Drenthe – Houdt u van genieten? Dan bent u meer dan welkom in één van de Drenthe hotels. Natuurlijk kennis maken met de natuur en bezienswaardigheden van Drenthe, met prachtige uitgestrekte heidevelden en bossen. Na een dag fietsen van hotel naar hotel, ontvangen wij u graag in één van onze landelijk gelegen hotels in Drenthe. Kom genieten van dit 7-daags fietsarrangement “Grote ronde door Drenthe” en ontdek hoe mooi onze Oer provincie is. Het mooiste is: dit is inclusief bagagevervoer van hotel naar hotel!

Inclusief

, , , ,

499

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Exloo

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in hotel De Meulenhoek in Exloo voor diner en overnachting.

Dag 2: Van Exloo naar Schoonebeek – (circa 57 km)

Vandaag fietst u langs het Veenpark naar Schoonebeek. Diner en overnachting in (de omgeving van) Schoonebeek.

Dag 3: Van Schoonebeek naar Coevorden – (circa 51 km)

In de zandstrooiboerderij, het smalspoormuseum en het oude woonhuis van Vincent van Gogh herleeft de Drentse geschiedenis. U dineert en overnacht in (de omgeving van) Coevorden.

Dag 4: Van Coevorden naar Ruinen – (circa 52 km)

Via de unieke beeldentuin nabij Gees fiets u naar het Nationaal Park Dwingelderveld. In (de omgeving van) Ruinen is het hotel voor diner en overnachting.

Dag 5: Van Ruinen naar Norg – (circa 54 km)

Door de Nationale Parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold fiets u naar omgeving van Veenhuizen. Bij goed gedrag kunt u het gevangenisdorp weer verlaten voor diner en overnachting in Norg.

Dag 6: Van Norg naar Assen – (circa 51 km)

Vandaag fietst u langs het dieptepunt uit de geschiedenis van Drenthe: het indrukwekkende voormalige kamp Westerbork. Diner en overnachting in het centrum van Assen.

Dag 7: Van Assen naar Exloo – (circa 52 km)

Via het Boomkroonpad en het Hunebedcentrum fiets u naar Exloo. Daar is uw vakantie helaas ten einde.