Grote ronde door Drenthe (7-daags)

7-daagse fietsvakantie van Exloo - Erica - Coevorden - Ruinen - Norg - Assen

Fietsvakantie grote ronde door Drenthe – Houdt u van genieten? Dan bent u meer dan welkom in één van de Drenthe hotels. Natuurlijk kennis maken met de natuur en bezienswaardigheden van Drenthe, met prachtige uitgestrekte heidevelden en bossen. Na een dag fietsen van hotel naar hotel, ontvangen wij u graag in één van onze landelijk gelegen hotels in Drenthe. Kom genieten van dit 7-daags fietsarrangement “Grote ronde door Drenthe” en ontdek hoe mooi onze Oer provincie is. Het mooiste is: dit is inclusief bagagevervoer van hotel naar hotel!

Inclusief

, , , ,

519

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: AANKOMST IN EXLOO

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in (de omgeving van) Exloo

DAG 2: VAN EXLOO NAAR ERICA – C.A. 58 KM

Vandaag fiets u door de omgeving waar Vincent van Gogh geleefd en gewerkt heeft naar uw hotel in (de omgeving van) Erica voor diner en overnachting.

DAG 3: VAN ERICA NAAR COEVORDEN – C.A. 56 KM

In het Smalspoormuseum, het Veenpark en de Zandstrooiboerderij herleeft de Drentse geschiedenis uit de periode van 1900 tot ca 1950. U dineert en overnacht in (de omgeving van) Coevorden.

DAG 4: VAN COEVORDEN NAAR RUINEN – C.A. 52 KM

Via de unieke beeldentuin nabij Gees fiets u naar het Nationaal Park Dwingelderveld. In (de omgeving van) Ruinen is het hotel voor diner en overnachting.

DAG 5: VAN RUINEN NAAR NORG – C.A. 54 KM

Door de Nationale Parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold fiets u naar omgeving van Veenhuizen. Bij goed gedrag kunt u het gevangenisdorp weer verlaten voor diner en overnachting in Norg.

DAG 6: VAN NORG NAAR ASSEN – C.A. 51 KM

Het hoogtepunt van de fietsroute van vandaag is het dieptepunt uit de geschiedenis van Drenthe: het indrukwekkende voormalige kamp Westerbork. Diner en overnachting in het centrum van Assen.

DAG 7: VAN ASSEN NAAR EXLOO – C.A. 52 KM

Via het Boomkroonpad en het Hunebedcentrum fiets u naar Exloo. Daar is uw vakantie helaas ten einde.