Fietsvakantie Veluwe

Ontdek de Veluwe tijdens een 5-daagse fietsvakantie Veluwe van hotel naar hotel

Fietsvakantie Veluwe – Spring op de fiets, voor een heerlijke 5-daagse fietsvakantie op de Veluwe van hotel naar hotel. U ontdekt iedere keer een ander stukje van de Veluwe terwijl u in twee verschillende hotels overnacht. U komt onderweg vele bezienswaardigheden tegen, zoals historische steden, prachtige dorpjes, kastelen en landgoederen. Of breng een bezoek aan het Nationale Park de Hoge Veluwe, één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Het park beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen en is het leefgebied van onder andere herten, moeflons en wilde zwijnen.

Inclusief

, , ,

209

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: (Maandag): Aankomst in Putten

Tussen Amersfoort en Harderwijk ligt, op circa 6 kilometer van de A28, aan de rand van de Veluwe, het prachtig dorp Putten. Aankomst in de loop van de middag in Hotel Hof van Putten.

DAG 2: (Dinsdag): Rondrit Putten – Nunspeet (50,50 km)

Vandaag de eerste kennismaking met de Veluwe. Een prachtige tocht door het decor van het afwisselende landschap van bossen, heide en plaatsen als Ermelo en Nunspeet. ‘s Avonds overnacht u weer in Hotel Hof van Putten.

DAG 3: (Woensdag): Putten – Otterlo (56,8 km)

‘s Morgens geeft u de bagage af bij de receptie. Na het ontbijt stapt u op de fiets voor een verdere verkenning van de Veluwe. De tocht van vandaag gaat langs de Edense Heide en de Ginkelse Heide naar het dorp Otterlo, aan de rand van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De komende twee nachten verblijft u in het gezellige familiehotel Kruller.

DAG 4: (Donderdag): Door het Nationale Park De Hoge Veluwe (57,1 km)

Vandaag het hoogtepunt van uw fietsvakantie. ‘s Morgens fietst u door het Nationale Park De Hoge Veluwe naar Arnhem. U fietst voor dierentuin Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum langs, of gaat u ook naar binnen? De keuze is uiteraard geheel aan u. Daarna fietst u langs het zweefvliegveld Terlet. Aan het einde van de dag fietst u weer terug door het Nationale Park De Hoge Veluwe naar uw hotel in Otterlo.

DAG 5: (Vrijdag): Otterlo – Apeldoorn – Putten (58,2 km)

Op de laatste dag geeft u de bagage weer af bij de receptie. Terwijl u fietst zorgt onze koerier voor het transport naar Putten. Op de laatste dag fietst u door Apeldoorn, langs de Apenheul en Paleis het Loo, terug naar Putten. Helaas is hier uw vakantie alweer ten einde en rest u nog de thuisreis.