Fietsvakantie Sallandse Heuvelrug

5 daags fietsvakantie Sallandse Heuvelrug - Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt en 2 x diner, bagagevervoer tussen de hotels.

Tijdens deze fietsvakantie maakt u kennis met het fraaie Vechtdal, de bergen vol natuur van de Sallandse Heuvelrug en het unieke landschap van Twente.

Inclusief

, , , ,

279

Check-in: vanaf: 15:00 uurCheck-out: voor: 10:00 uur

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Ommen

U reist op eigen gelegenheid naar Hotel Paping in Ommen. Hier verblijft u de komende nacht op basis van half pension, dus inclusief diner (bij de reissom inbegrepen). U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Dag 2: Rondrit in de omgeving van Ommen (circa 47 km)

De fietstocht gaat langs veel bezienswaardigheden in de omgeving van Ommen. De veelzijdige natuur brengen mensen die van rust en natuur houden naar Ommen. Bezoek de landgoederen, de historische molens of de diverse musea in Ommen. ’s Avonds dineert (niet bij de reissom inbegrepen) en overnacht u weer in hotel Paping.

Dag 3 Van Ommen naar Rijssen (circa 49 km)

De route van vandaag gaat langs de West-kant van Nationaal Park Sallandse heuvelrug. We maken zoveel mogelijk gebruik van de fietspaden langs deze heuvels en niet de sportieve beklimmingen. Na deze prachtig tocht overnacht u twee dagen in Hotel Sallandse Heuvelrug in Rijssen. Vandaag is het diner bij de reissom inbegrepen.

Dag 4 Rondrit in de omgeving van Rijssen (circa 43 km)

Vandaag een rondrit door Twente, onder andere door Markelo, Goor en Enter. In Eungs Schöppe is één van de grootste klederdrachtcollecties te zien en in het Tichelmuseum Rohaan de rijke historie van de leemverwerkende industrie. ’s Avonds overnacht u weer in Rijssen. Het diner is vanavond niet bij de reissom inbegrepen.

Dag 5 van Rijssen naar Ommen (circa 47 km)

Vandaag wisselen de natuur van de Sallandse Heuvelrug en haar dorpen als Nijverdal (o.a. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Oorlogs- en verzetsmuseum) en Hellendoorn (met o.a. Sterrenwacht, Smederijmuseum, Bakkerij- en ijsmuseum, Korenmolen) elkaar af. In de loop van de middag keert u terug in Ommen. Vandaar vertrekt u met de auto of met de trein huiswaarts.