Fietsvakantie Overijssel omgeving Twente

tijdens een 4-daagse fietsvakantie van hotel naar hotel

Deze fietsvakantie gaat door Twente. Er zijn volop steden en dorpen. Bezoek een museum, attractiepark of tentoonstelling. Of doe helemaal niets en geniet vanaf de fiets van het landschap vol natuur.

Inclusief

, , , ,

239

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Hengevelde

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in hotel Hof van Twente in Hengevelde voor diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: Rondje rondom Hengevelde (circa 58 km)

Na het ontbijt stapt u op de fiets voor een mooie rondtocht naar Markelo en Goor. In Diepenheim kunt u genieten van hedendaagse kunst. Museum Eungs Schöppe in Markelo toont u Twentse klederdrachten en Tichelwaark Rohaan tegels en keramiek. Daarna fietst u door het dorp Goor terug naar Hengevelde voor diner en overnachting.

Dag 3: Van Hengevelde naar Ootmarsum (circa 56  km)

In het zoutmuseum in Delden, verteld men u alles over zout. De geschiedenis van de Textielindustrie van Twente is te vinden in Borne. Daarna fietst u naar Ootmarsum voor diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting in hotel de Wylandrie op de top van de Kuiperberg.

Dag 4: Rondje rondom Ootmarsum (circa 44 km)

Vandaag een fietsronde rondom Ootmarsum langs het Openluchtmuseum Ootmarsum, de fraaie St. Pancratiusbaseliek in Tubbergen en diverse (water)molens. Door de prachtige natuur fietst u terug naar het kunstenaarsdorp Ootmarsum voor diner en overnachting.

Dag 5: Van Ootmarsum naar Hengevelde (circa 56  km)

Op de laatste dag maakt u nog een fietstocht door het fraaie landschap van Twente. In Hengelo komt u langs het techniekmuseum Oyfo en museum Hengelo. Daarna fietst u terug naar Hengevelde, waar uw vakantie helaas alweer ten einde is.