Fietsvakantie Giethoorn en drie Nationale Parken (5-daags)

5-daagse fietsvakantie Giethoorn en Diever

Fietsvakantie Giethoorn en drie Nationale Parken –  Ontdek onder andere het Hollandse Venetië Giethoorn en de Nationale Parken Weerribben/Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld, elk met een eigen uniek karakter.

Inclusief

, , , ,

279

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Zwartsluis

In de loop van de middag kunt u inchecken bij viersterren hotel Zwartewater in Zwartsluis. ’s Avonds kunt u genieten van het heerlijke diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: Rondrit door Nationaal Park Weerribben/Wieden (circa 58 km)

Vandaag staat een rondrit door het Nationaal Park Weerribben / Wieden op het programma. De route maakt gebruik van het Pontje bij Joonen. Rond lunchtijd komt u door het dorpje Blokzijl. Aan het einde van de fietstocht komt u weer aan bij Hotel Zwartewater voor diner (niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 3: Door Giethoorn en Nationaal Park Drents-Friese Wold naar Diever (circa 57 km)

‘s morgens geeft u de bagage (1 koffer/tas per persoon) af bij de receptie. Deze wordt door onze koerier vervoerd naar Diever. De fietstocht gaat door Giethoorn en langs een aantal leuke musea. Aan het einde van de middag fietst u het Nationaal Park Drents-Friese Wold binnen en bereikt u het Landhotel Diever voor diner (vandaag bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 4: Rondrit door het Nationaal Park Drents-Friese Wold (circa 56 km)

Uw tocht van vandaag gaat door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Aan het einde van de rondrit komt u weer aan bij Landhotel Diever voor diner (helaas vandaag niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 5: Door Nationaal Park Dwingelderveld naar Zwartsluis (circa 58 km)

Vrijwel direct nadat u op de fiets bent gestapt fietst u door het Nationaal Park Dwingelderveld. In de loop van de middag fietst u door Meppel langs het Drukkerijmuseum. Aan het einde van de fietstocht komt u weer aan bij Hotel Zwartewater in Zwartsluis. Nog even uw koffers in de auto en dan kan de thuisreis beginnen.