Dwars door Drenthe (5-daags) fietsvakantie

5-daagse fietsvakantie van Zorgvlied - Assen

Fietsen en overnachten | Fietsvakantie Dwars door Drenthe | Wilt u ook eens Drenthe op de Fiets ontdekken? Fiets van hotel naar hotel met deze 5-daagse Fietsvakantie dwars door Drenthe. In deze fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel maakt u kennis met de natuur en cultuur rondom de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Inclusief

, , , , ,

279

Check-in: vanaf 15:00Check-out: voor 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dag 1: Aankomst in Zorgvlied

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in hotel Villa Nova in Zorgvlied voor diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: Rondom Zorgvlied (circa 40 km)

Door Nationaal Park Drents-Friese Wold naar prachtige dorpen met een rijke historie zoals Frederiksoord en Vledder. ’s Avonds weer diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting in hotel Villa Nova in Zorgvlied.

Dag 3: Zorgvlied naar Assen (circa 51 km)

Vandaag gaat de fietsroute langs het voormalige kamp Westerbork. In de periode ’40-’45 werden hier meer dan 100.000 Joden op transport gezet naar de vernietigingskampen in Duitsland en Polen. Daarna naar het Drents Museum in het centrum van Assen. Diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting in Hotel De Jonge in het centrum van Assen.

Dag 4: Rondom Assen (circa 44 km of circa 55 km)

Vandaag kunt u kiezen voor een route door het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa of een route naar het Boomkroonpad. De langere route gaat naar Harwi en het Boomkroonpad. ’s Avonds weer diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting in hotel De Jonge.

Dag 5: Van Assen naar Zorgvlied (circa 44 km of circa 51 km)

De korte route van vandaag gaat over het Fochteloërveen en door het Nationaal Park Drents-Friese Wold terug naar hotel Villa Nova. De langere route gaat ook nog door het gevangenisdorp Veenhuizen. Bij hotel Villa Nova aangekomen is uw vakantie helaas al weer ten einde.