Dwars door Drenthe (5-daags) fietsvakantie

5-daagse fietsvakantie van Zorgvlied - Assen

Fietsen en overnachten | Fietsvakantie Dwars door Drenthe | Wilt u ook eens Drenthe op de Fiets ontdekken? Fiets van hotel naar hotel met deze 5-daagse Fietsvakantie dwars door Drenthe. In deze fietsvakantie Nederland van hotel naar hotel maakt u kennis met de natuur en cultuur rondom de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Inclusief

, , , , ,

339

Check-in: vanaf 15:00Check-out: voor 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: Aankomst in Zorgvlied

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in het hotel (in de omgeving van) Zorgvlied voor diner en overnachting.

DAG 2: Rondom Zorgvlied – 40 km

Door het Drents-Friese Wold naar prachtige dorpen met een rijke historie zoals Frederiksoord en Vledder. s’ Avonds weer diner en overnachting in (de omgeving van) Zorgvlied.

DAG 3: Zorgvlied naar Assen – 51 km

Vandaag gaat de fietsroute over het voormalige Kamp Westerbork. In de periode ’40-45′ werden hier meer dan 100.000 joodse mensen op transport gezet naar de vernietigingskampen in Duitsland en Polen. Daarna op naar het centrum van Assen. Diner en overnachting in het hotel in (de omgeving van) Assen.

DAG 4: Rondom Assen – 44 km of 55 km

Vandaag kunt u kiezen uit een route door het nationaal Beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa of een route naar het Boomkroonpad. De langere route gaat naar Harwi en Boomkroonpad.

DAG 5: Van Assen naar Zorgvlied – 44 km of 51 km

De korte route gaat over het Fochteloërveen en door het Nationaal Park Drents-Friese Wold terug naar het hotel in (de omgeving van) Zorgvlied. De langere route gaat ook nog door het gevangenisdorp Veenhuizen.