5 daags Wandelvakantie - Door het paradijs van twee nationale parken

tijdens een 5-daagse fwandelvakantie van Dwingeloo - Ruinen - Diever

5-daagse wandelvakantie door het paradijs van twee Nationale Parken – Vier prachtige wandelingen door de bossen en langs de heidevelden van twee Nationale Parken de typische Drentse dorpen Dwingeloo en Diever

Inclusief

, , , ,
(1 klantbeoordeling)

339

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

DAG 1: AANKOMST IN DWINGELOO

In de loop van de namiddag kunt u inchecken in uw hotel in Dwingeloo voor diner en overnachting.

DAG 2: DWINGELOO – RUINEN (14,3 KM | 17,1 KM | 20,4 KM)

Langs de grote stille heide en de bossen van het Nationaal Park Dwingelderveld wandelt u naar uw hotel in Ruinen voor diner en overnachting.

DAG 3: RUINEN – DIEVER (18,5 KM  | 20,9 KM)

Vanuit Ruinen gaat u eerst nog door het Nationaal Park Dwingelderveld, daarna langs mooie wandelpaden door typisch Drentse boerenlandschappen naar het dorp Diever voor diner en overnachting in het prachtig gerenoveerde armenwerkhuis dat onlangs is uitgeroepen tot gezelligste restaurant van Drenthe.

DAG 4: RONDOM DIEVER (14,1 KM | 17,7 KM | 20,2 KM)

De wandelingen van vandaag gaan allemaal door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Diner (is op deze dag NIET bij de reissom inbegrepen) en overnachting is weer in Diever.

DAG 5: DIEVER – DWINGELOO (14,1 KM | 16.6 KM | 20,0 KM)

Vanuit Diever wandelt u via het buurtschap Olde-Diever weer naar het Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt hier nog één keer genieten van het unieke heidelandschap alvorens uw vakantie ten einde is.