Hampshire Paping Hotel & SPA

Hampshire Paping Hotel & SPA

Hampshire Hotel & Spa – Paping ligt in het Overijsselse Vechtdal. Het Overijsselse Vechtdal staat bekend om de prachtige fietsroutes en wandelpaden. Langs de rivier de Vecht liggen mooie routes en groene weilanden. Het Vechtdal is een topbestemming voor mensen die tot rust willen komen en onthaasten. Groene natuur strekt zich uit zover het oog reikt, terwijl kastelen, oude boerderijen en Hanzesteden je mee terug in de tijd nemen.

Hampshire Hotel & Spa – Paping is zeer goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer (het centraal station ligt op 200 meter van het hotel) als met de auto. En de kans dat u in dit deel van het land last heeft van files is minimaal. Heerlijk ontspannen dus. Daarnaast kunt u gratis parkeren bij het hotel.

De hotelkamers hebben een moderne inrichting, zithoek en overal in het hotel is gratis Wi-Fi. Het centrum van Ommen is 10 minuten lopen. Het is minder dan 20 minuten rijden naar Dalfsen en Hardenberg. Zwolle bereikt u in 30 minuten rijden.

Restaurant Paping
Proef Overijssel in het restaurant van het hotel. De chef-kok van restaurant Paping maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en producten die geproduceerd zijn met respect voor omgeving en milieu. Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. Vaak smaakt het gewoon beter! Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Geniet van gerechten met Vechtdal Producten en help daarmee ook het gebied in stand te houden. Naast de grote dinerkaart heeft restaurant Paping ook een kleine kaart met lunchgerechten.

Wellness & Spa
Hampshire Paping Hotel & Spa beschikt over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid. Wat te denken van een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Dus wanneer u toe bent aan rust en ontspanning, zit er vast iets voor u bij. Tip; boek een heerlijke massage in onze beautysalon na een lange fiets- of wandeldag. Wij adviseren de massage vooraf te reserveren om teleurstelling bij aankomst te voorkomen.

• U kunt gratis gebruik maken van ons zwembad. Het zwembad is iedere dag geopend vanaf 08.00 uur tot 22.30 uur. Na 12.00 uur is ons zwembad onderdeel van het saunalandschap en is badkleding niet meer toegestaan.

• Sauna is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot 22.30 uur (toegang tot 21.30 uur). Op zondag opent de sauna om 11.30 uur. (Laatste maandag van de maand – damesdag tot 17.00 uur m.u.v. feestdagen en schoolvakanties (ongekleed)). Wij hanteren GEEN badkledingdagen in onze sauna!

Kortom u kunt heerlijk genieten van de prachtige omgeving en compleet tot rust komen bij Hampshire Hotel & Spa – Paping.

Adres:
Hampshire Paping Hotel & SPA
Stationsweg 29, 7731 AX Ommen

Voor meer informatie over vakanties langs Hampshire Paping Hotel & SPA Tel: 0591-226928